Tag : Денар

Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6980 денари, додека американскиот долар чини 56.0076 денари, британската фунта пак, изнесува 68.7596 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.2141 денари, британската фунта пак, изнесува 69.4138 денари.  ...
Вести Економија

Експертите тврдат: Нема простор за загриженост, стабилноста на денарот е загарантирана

Слободен печат
Денарот е стабилен со години, стабилен останува и во текот на корона кризата, и простор за загриженост нема. Народната банка гарантира дека денарот е и...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.0864 денари, британската фунта пак, изнесува 68.5934 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6964 денари, додека американскиот долар чини 56.3437 денари, британската фунта пак, изнесува 68.9076 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.61.6965 денари, додека американскиот долар чини 56.9576 денари, британската фунта пак, изнесува 69.2029 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6958 денари, додека американскиот долар чини 57.1363 денари, британската фунта пак, изнесува 69.5242 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6942 денари, додека американскиот долар чини 57.1666 денари, британската фунта пак, изнесува 69.7110 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6890 денари, додека американскиот долар чини 56.7255 денари, британската фунта пак, изнесува 69.9025 денари....
Вести Економија

Намалена основната каматна стапка, проширен опфатот на инструменти за обезбедување денарска ликвидност во банкарскиот систем

Слободен печат
Вчера се одржа седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на Народната банка (КОМП), на која беа разгледани клучните показатели за домашната економија и движењата...