16 C
Скопје

Tag : дебитни картички

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Многубројните бенефиции на платежните картички

СП.
Различниот избор и различните придобивки кои се добиваат со користењето на картичките се она што на секој потенцијален корисник му е најважно. Приоритетот е секогаш...
Вести Економија Свет

САД започнаа истрага против Виза за монопол на пазарот на дебитни картички

Слободен печат
Министерството за правда на САД започна истрага дали компанијата „Виза” го прекршила законот за монопол на пазарот на дебитни картички. Министерството собира информации за тоа дали...