Стојчевски и Василевски меѓу судиите за Европското првенство до 17 години

Игор Стојчевски и Даниел Василевски од Македонија се избрани во елитното друштво на судии за Европското првенство до 17 години во Израел од 16 мај до 1 јуни. Игор Стојчевски е главен судија, а Даниел Василевски прв асистент на вечерашниот натпревар Бугарија – Холандија. На континенталниот младински шампионат во Израел, своја значајна улога како комесар …

Стојчевски и Василевски меѓу судиите за Европското првенство до 17 години Read More »