4 C
Скопје

Tag : Даница Павловска-Циги

Колумни

Езерото Треска

Даница Павловска-Циги
Езерото „Треска“ во Општина Сарај, Скопје, каде што е прогласена слободна туристичка зона (како велат новинарите, а не може да се направи увид во таа...