Tag : царински терминал

Вести Македонија

Нов царински терминал на граничниот премин „Ќафасан”

МИА агенција
На граничниот премин „Ќафасан” на границата со Република Албанија, денеска во употреба е пуштен новиот царински терминал кој ќе придонесе кон зголемување на пропусната моќ...