• четворица полицајци

Четврто самоубиство на полицаец од обезбедувањето при упадот на Капитол Хил

Полицаецот од Вашингтон, Гинтер Хашида во четвртокот бил пронајден мртов во својот дом, каде извршил самоубиство, со што бројот на самоубиства на полицајци кои го обезбедуваа Конгресот при упадот на разулавената толпа на 6 јануари годинава се зголеми на четири, пренесува Си-Ен-Ен. „Освен Хашида и полицаецот, Кајл де Фрајтаг, кој беше на должност во Капитол, …

Четврто самоубиство на полицаец од обезбедувањето при упадот на Капитол Хил Read More »