• чеченци

Русија ја тресе скандал: Чеченски борци ја силувале омилената водителка на Путин во окупираниот град?

Украинските медиуми тврдат дека, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече допис на руската телевизија НТВ, во кој се наведува дека нивната новинарка била силувана во окупираниот град Мелитопол. Руската новинарка Олга Зенкова била испратена во Мелитопол да направи репортажа од градот кој бил окупиран од Русите на самиот почеток на војната. Меѓутоа, …

Русија ја тресе скандал: Чеченски борци ја силувале омилената водителка на Путин во окупираниот град? Read More »