Кипровски е во подем на Островот

Македонскиот автомобилист Бранко Кипровски –Кипро (39) од 2017 година го пробива својот натпреварувачки пат во Велика Битанија, земја во која авто-спортот е на највисоко ниво. Кипровски, кој сега настапува во Форд фокус купот, сезонава го забележа својот најголем успех откако е во Британија, победи на трката во Крофт и со тоа го подигна својот перформанс …

Кипровски е во подем на Островот Read More »