• бомбакис

ФОТО | Доктор Горан го предизвика Бомбакис: Многу важна порака испишана на парче картон!

Дали го знаете инфлуенсерот Кристијан Станковски? Момчето со темни очила и брада попознат како Бомбакис кој на своите фотографии од социјалните мрежи во рацете држи парче картон на кое секогаш е испишана некоја кратка, но забавна или поучна порака.   View this post on Instagram   A post shared by Bombakis (@bombakis) Овој пат на профилот на Бомбакис …

ФОТО | Доктор Горан го предизвика Бомбакис: Многу важна порака испишана на парче картон! Read More »