Моќно во долна облека: Ќерката на МекГрегор провокативно за брендот „Bluebella“

Ќерките на познатите се зафатени со превземање на светот на славните – пред сè со освојување на модниот и манекенскиот свет. Но овие девојки навистина изгледаат добро, а тоа последно го потврдува Клара МекГрегор, ќерката на Јуан МекГрегор. 25-годишната актерка и продуцент изработи кампања заедно со британскиот бренд за долна облека „Bluebella“ по сопствена иницијатива, …

Моќно во долна облека: Ќерката на МекГрегор провокативно за брендот „Bluebella“ Read More »