Tag : бели мантили

Вести Култура

Во чест на медицинските работници МНТ ќе одигра претстава

Македонскиот народен театар (МНТ) ќе ја одигра претставата „Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попова во чест на белите мантили- медицинските работници. Изведбата е закажана...