• александар станојевиќ

Поранешниот младински репрезентативец Митровски на проба во Партизан

Димитар Митровски кој досега ги бранеше боите на португалскиот клуб Спортинг Лисабон, воглавно играјќи за тамошниот Б клуб, ќе се обиде да направи трансфер во редовите на белградските „црно-бели“. Поранешниот младински репрезентативец на Македонија овие денови е на тренинзите на лидерот во српскиот шампионат, Партизан. Тренерот на овој клуб, Александар Станојевиќ ќе ги гледа перформансите …

Поранешниот младински репрезентативец Митровски на проба во Партизан Read More »