ВИДЕО | Габер Дамјановска: Оние што ќе поминат низ Академијата за судии, поминале сами и никому ништо не должат

Вчера се одбележаа 15 години од основањето на Академија за судии и јавни обвинители. -Сите нѐ почестија со своето присуство, секако со почитување на ковид-протоколите. Присуството на амбасадорите го толкувам не само како поддршка за Академијата туку и за државата. Петнаесет години се веќе адолесценција, детските чекори се поминати, а сега постои добра подлога за …

ВИДЕО | Габер Дамјановска: Оние што ќе поминат низ Академијата за судии, поминале сами и никому ништо не должат Read More »