Независните советници се обединуваат за почист воздух: Десет години дебатираме, време е за работа

Членовите на општинските совети од независните граѓански листи во моментов преку апликацијата „Зум“ одржуваат јавна дебата на тема „Како да се намали загадувањето на воздухот?“ и го изнесуваат своето мислење за состојбата во нивните општини. Ви пренесуваме дел од излагањата. Јане Димески, „Шанса за Центар“, Општина Центар: – Десет години зборуваме за загаденост на воздухот, …

Независните советници се обединуваат за почист воздух: Десет години дебатираме, време е за работа Read More »