Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4805 денари, а американскиот долар чини 51.7034 денари. Британската фунта изнесува 72.2111 денари.

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 30.07.2021 која се применува од 00:00 часот на 03.08.2021 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

фото НБРСМ
Видео на денот