(ВО ЖИВО) Изјава на министерот за здравство Венко Филипче

Венко Филипче
Венко Филипче / Фото: Screenshot/МИА

Изјава на министерот за здравство Венко Филипче во A1 СЦ „Борис Трајковски”.

Видео на денот