Без струја во понеделник делови од Сарај, Ѓорче Петров и Кисела Вода

Струја / Фото: МИА

Без електрична енергија во понеделник (4 октомври) ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Ѓорче Петров и Кисела Вода, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 9.00 до 14.00 часот, без струја ќе бидат корисниците на дел од село Кондово кај џамијата и гробиштата во општина Сарај, од 9.00 до 13.00 часот корисниците на дел од село Орман и село Никиштане во општина Ѓорче Петров, како и корисниците од дел од ул. „Христо Татарчев” број 14 во општина Кисела Вода.

Од РЦУК Скопје информираат дека во периодот од 8.00 до 12.00 часот без струја ќе бидат корисниците на дел од село Шишево во општина Сарај, а од 9.00 до 14.30 часот, корисниците на дел од Стопански Двор во околина на „Галафарм“ во општина Ѓорче Петров.

Извор: МИА

Видео на денот