ВО ЖИВО: Обраќања на претседателот Пендаровски и генерал Шаертл на вежбата „Одлучен удар 21″

Пендаровски Криволак

Обраќања на претседателот и врховен командант на вооружените сили Стево Пендаровски и заменик командантот за мобилизација на ВС на САД за Европа и Африка, бригаден генерал Џед Шаертл, на Денот на високи гости на вежбата „Одлучен удар 21″ на Криволак.

Видео на денот