ВИДЕО | Стаменкоска – Трајкоска: Не сум задоволна од однесувањето на пратениците, ние можеме подобро

Јас како пратеник на ова Собрание работите ги гледам малку пообјективно, значи ревидирање на кодексот за однесување потребно е да има и практиките во другите држави се такви да имаме такви примери на ревидирање.

И кај нас потребно е да се прават такви процеси бидејќи секое време си носи свои прилики или неприлики и свои начини на однесување и затоа велам навистина се потребни вакви работилници и вакви активности.

Јас лично не сум задоволна од однесувањето на пратениците во Собранието , ние можеме подобро, ние сите знаеме подобро но тоа е една интересна енергија која што се случува бидејќи знаете сите ние ја сакаме правдата за нас и кога сме обесправени реакција мора да има, вели во Утрински брифинг пратеничката Бети Стаменкоска Трајкоска од редовите на ВМРО – ДПМНЕ.

Видео на денот