Вечерва нема вода на повеќе улици во Центар, надлежните објаснија зошто

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради санирање уличен дефект на ул.„Коле Неделковски” број 36, неколку улици во Општина Центар вечерва ќе имаат прекин на водоснабдување.

Со прекинот на водоснабдувањето од вечерва од 20.15 часот се опфатени корисниците на дел од улиците „Коле Неделковски”, „Мирослав Крлежа”, „Дебарца”, „Антоние Грубишиќ” и „Отон Жупанчич”. Прекинот ќе трае до завршување на активностите за санација на дефектот.

Видео на денот