Утре без струја во определен период дел од корисниците во Злокуќани

Без струја
Струја / Фото: МИА

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без струја во определен период ќе бидат дел од корисниците во Злокуќани, општина Карпош, на патот пред надвожњакот во Бардовци.

Во период од 09:30 до 14:30 часот дел од корисниците ќе бидат без напојување со електрична енергија поради закажани технички зафати во системот на електрична енергија.

Видео на денот