ВИДЕО | Неуспешен грабеж во Модена: Крадци го блокирале патот и го посипаа со клинци за да запрат блиндирани возила

Разбојници синоќа во Модена (Италија) без успех се обидоа да ограбат блиндираното возило кое превезувало скапоцените предмети. Разбојниците, како на филм, најпрво го блокирале автопатот на јужниот излез од Модена, истуриле клинци на патот за да го блокираат сообраќајот и ги запреле двете блиндирани возила. И покрај ваквите подготовки, нападот и грабежот не успеале и …

ВИДЕО | Неуспешен грабеж во Модена: Крадци го блокирале патот и го посипаа со клинци за да запрат блиндирани возила Read More »