17 C
Скопје

Tag : ваши финансии

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Неколку важни совети при подигнување кредит

Слободен печат
Доколку сте пред одлука за надополнување на вашите финансии преку банкарски кредит, ова се неколку прашања што треба си ги поставите, со цел да донесете...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Мобилно банкарство – некогаш и сега

Слободен печат
Банкарската индустрија доживува драматични промени низ годините. Иако генералната слика е дека корисниците влегуваат во филијалите за да подигнат пари, да префрлат средства или да...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Пет начини со кои правилно може да користите кредитни картички

Слободен печат
Кредитните картички се еден од најпаметните начини на плаќање и ако правилно ги користите, може да ви овозможат одличен резултат. Иако многумина од нас трошат...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Сакам да штедам и додека трошам

Слободен печат
Ќе си речете – невозможно е да се штеди додека се троши. Сепак, има неколку различни начини на кои можете да го направите тоа. Секојдневниот...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Дали е време да инвестирам во нов дом

Слободен печат
Да се има сопствен дом е можеби најголемиот влог на денешното живеење и долгорочна визија  за иднината. Кога живееме во предизвикувачки времиња, со многу нови...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Какви станаа потрошувачките навики на луѓето во пандемија?

Слободен печат
Минатата година беше предизвикувачка на многу полиња, особено за прифаќањето одредени  нови начини на живот – работа од дома, шопинг онлајн… Пандемијата  некако направи да...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Како до моја е-продавница?

Слободен печат
Минатата година беше преполна со промени. Многу од компаниите се приспособуваа на новите начини на продажба, со цел да ги задржат купувачите. Со моќта на...