Македонски машки топ-модели: Ликови кои остануваат засекогаш запаметени

Светнаа на македонското модно небо и останаа таму засекогаш да го красат. Иако денес имаат други професии, горделиво и со респект го носат епитетот манекен, со кој достоинствено се стекнаа. И подеднакво добро изгледаат. Тоа се ликови кои се паметат. Имиња што ќе останат врежани како ултимативни репрезенти на македонската мода. Појави кои оставаат траен …

Македонски машки топ-модели: Ликови кои остануваат засекогаш запаметени Read More »