• суринам

Неверојатно: Потпретседател е на држава, го бара Интерпол, има 50 деца и на 60 години заигра фудбал

Многу работи се видени во фудбалот, но некој како што е Рони Брунсвијк досега немало. Брунсвијк е потпретседател на Суринам, осуден дилер, баран со потерница од Интерпол, татко на најмалку 50 деца и сега на 60 години заигра фудбал и тоа за клубот чиј сопственик е. 60 year-old Ronnie Brunswijk, the vice president of Suriname, …

Неверојатно: Потпретседател е на држава, го бара Интерпол, има 50 деца и на 60 години заигра фудбал Read More »