24.8 C
Скопје

Tag : странски студенти

Вести Свет

Канада дава постојан престој за 90.00 странски студенти и работници

Слободен печат
Канада ќе им додели статус на постојан престој на 90.000 странски студенти и работници кои се на нејзина територија и кои, особено, помогнаа во лекувањето...