• среда

Авионско прскање против комарци в среда во Скопје

 На подрачјето на град Скопје в среда ќе се врши авионска и терестрична дезинсекција, информираат од Град Скопје. – Авионското прскање против ларви од комарци ќе се реализира во раните утрински часови. Терестричната дезинсекција против ларви од комарци, пак, ќе се реализира во текот на денот, се вели во соопштението. Од Град Скопје апелираат до …

Авионско прскање против комарци в среда во Скопје Read More »