Tag : штедлива четворка

Вести Економија

„Штедливата четворка“ против планот за закрепнување на економијата на Меркел и Макрон

Слободен печат
Четири држави од ЕУ, кои се нарекуваат „Штедлива четворка” денеска го претставија својот предлог за закрепнување на економијата по коронавирусот и повторно ги отфрлија сите...