7.1 C
Скопје

Tag : шефот на државата

Вести Македонија

Граѓанско помирување, втемелено врз правда и одговорност, порача шефот на државата

МИА Агенција
Карактерот на еден народ се вреднува според предизвиците со кои има храброст да се соочи. За време на Втората светска војна, граѓаните на Македонија имаа...