садула дураку Archives - Слободен печат

Tag : садула дураку

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Не се знае кој ги контролира кадровските „вентили“ во Владата!

Соња Христовска-Угриновска
Одлуката на Владата Садула Дураку да биде именуван за вицепремиер предизвика експлозија од незадоволство во јавноста. Таа очекуваше дека Дураку конечно ќе се збогува со...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

САДУЛА ДУРАКУ 17 ГОДИНИ НА ВЛАСТ: „Командант Вентили“ го сопре вентилот во Липково, но не и државниот

Слободен печат
Садула Дураку се чини дека е функционерот на ДУИ кој најмногу ги почувствувал придобивките на власта, јавува ТВ Шења. По славата што ја доби со...