Еден месец ништо не се случува: Каде заглави решението за уривање на доградбата на бутикот на улица Македонија?

Бутикот „Шејн“ отворен пред два месеци во локалот каде порано се наоѓаше кафулето „Рома“ на улица Македонија, и распослан со закачалките и облеката онаму каде порано беа поставени масички и столчиња на летната тераса, и покрај решението за уривање од Општина Центар, си работи непречено и од него не фали ниту „стакленце“. Од Центар уште …

Еден месец ништо не се случува: Каде заглави решението за уривање на доградбата на бутикот на улица Македонија? Read More »