Tag : Работната група

Вести Македонија

Од понеделник средба на Работната група за Законот за ЈО

МИА Агенција
Работните групи на власта и опозицијата кои треба да се договорат за Законот за Јавно обвинителство со кој треба да се реши статусот на Специјалното...