• прими

Актерот на својот имот ќе прими семејство од Украина „Сакам да им овозможам стабилност“

Актерот Бенедикт Камбербеч вели дека својот имот во Велика Британија ќе го остави на располагање на семејство од Украина. „Се извлекоа од Украина, го следам нивниот чекор секој ден“, изјави актерот на промоцијата на својот нов филм на која во своите раце носеше украинско знаме. „За жал, на нив исто така им е потребен и …

Актерот на својот имот ќе прими семејство од Украина „Сакам да им овозможам стабилност“ Read More »