Димитров: Николовски со тактика на политички „лешинар”, наводно повикува на национално единство, а прави се за да го оневозможи

Шефот на дипломатијата Никола Димитров излезе со реакција на денешната изјава на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски, во која тој тврди дека Владата крие документ од јавноста, со кој Бугарија отворено го условува за датумот за преговори. -Александар Николовски е политичарот кој од среде Собрание, за проектот Скопје 2014, со цел ум рече: “Ние сега …

Димитров: Николовски со тактика на политички „лешинар”, наводно повикува на национално единство, а прави се за да го оневозможи Read More »