Полицискиот центар „Ѓорче Петров” реновиран со американска донација

Со американска донација од 475.000 долари реновиран е објектот во Полицискиот центар „Ѓорче Петров”, кој е оперативен штаб на Единицата за брзо распоредување. Донирано е и едно санитетско возило за потребите на оваа Единица. На пригодната церемонија по повод пуштањето во употреба на реновираниот објект на која присуствуваше и американската амбасадорка во нашата држава Кејт …

Полицискиот центар „Ѓорче Петров” реновиран со американска донација Read More »