-2 C
Скопје

Tag : петревски

Култура

Објавен првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски

МИА Агенција
Во издание на „Македонска реч” објавен е првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски кој е омилен раскажувач на тинејџерите, но го читаат и...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

Борците на ИСИС се враќаат дома: Како Македонија ги чека?

Лука Андреев
Најмалку 30 македонски државјани кои се бореле на страната на ИСИС и останатите терористички организации на боиштата во Сирија и Ирак се очекува да бидат...