Tag : основно

Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВМРО-ДПМНЕ на координација ќе одлучува дали ќе даде поддршка на двата предлог закони за основно и средно образование

ВМРО-ДПМНЕ на координација ќе одлучува дали ќе даде поддршка на двата предлог закони за основно и средно образование кои ќе се најдат на седница во...
Вести Скопје

Ново основно училиште во Центар „Киро Глигоров“

Слободен печат
Владата, на предлог на Министерството за образование и наука, на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата и даде позитивно мислење за основање на ново...
Вести Скопје

Во општина Карпош претставен проект за емоционална интелигенција

Слободен печат
Во посета на општина Карпош беа ученици и наставници од проектот Еразмус+ „SWOT scouts“. Ученици и наставници од ООУ „Владо Тасевски“, заедно со претставниците од...