17 C
Скопје

Tag : оризопроизводителите

Вести Македонија Слајдер

Владина финансиска помош за лозарите и оризопроизводителите

Владата на Република Северна Македонија на денешната 35-та седница донесе измени и дополнувања на Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2020 година, и донесе...