16 C
Скопје

Tag : „мЗаедница“

Вести Скопје

Надградба на апликацијата: Граѓаните преку „мЗаедница“ можат да остварат различни права

Слободен печат
Унапредување на мобилната апликација „мЗаедница“ и можноста преку неа граѓаните да остваруваат различни права, беше една од темите на разговор на работната средба меѓу градоначалникот...