ВИДЕО | Ива Наскова, млад европски амбасадор: Идеите на младите ќе ги претставам на регионално ниво

Ива Наскова е една од десетте млади луѓе од Македонија кои ја добија довербата од Европската Унија, со што стана млад Европски амбасадор. За критериумите, предизвиците и можностите кои ги носи оваа функција денеска со Ива зборувавме во Утрински брифинг. – Идејата е да се поврзат млади луѓе од цел Западен Балкан кои ќе разговараат …

ВИДЕО | Ива Наскова, млад европски амбасадор: Идеите на младите ќе ги претставам на регионално ниво Read More »