Tag : мираковска

Вести Македонија

Мираковска: Свесни сме за проблемите на ЕУ, но треба да ги одржи своите ветувања

МИА Агенција
Свесни сме за проблемите со кои се соочува Европската Унија денес, но исто така сметаме дека кредибилитетот на ЕУ почива на одржување на дадените ветувања,...
Вести Македонија

Мираковска: Владата ќе донесе одлука дали ќе се расправа за барањето за автентично толкување или не

Слободен печат
Законодавно-правната комисија (ЗКП) ќе чека мислење од Владата пред да расправа за барањето за автентично толкување на членот 11 од Законот за помилување, соопшти денеска...