ФОТО | Се омажи Татјана Стојановска: На Михаил му кажав „да“, 10 години откако ме побара за жена

Десет години откако се свршија, ТВ-презентерката Татјана Стојановска и нејзиниот партнер, бизнис консултантот Михаил Китановски, вчера се венчаа пред најблиските. Татјана и Михаил се една од најпопуларните двојки во јавноста, иако приватниот живот ретко го експонираат. За „Слободен печат“, Татјана накратко раскажа за вчерашната веселба и сподели неколку фотографии. – Пред точно 10 години, на …

ФОТО | Се омажи Татјана Стојановска: На Михаил му кажав „да“, 10 години откако ме побара за жена Read More »