• Меѓународен сојуз

Судот прифати дел од материјалните докази на Јасна Ерцеговиќ обвинета во „Меѓународен сојуз”

Со изведување материјални докази предложени од одбраната, денеска во Основниот кривичен суд во Скопје продолжи судењето за невладината организација „Меѓународен сојуз”, каде заедно со основачот Бојан Јовановски, обвинети се уште четири лица. Случајот се наоѓа во доказна постапка и го води судијката Софче Гаврилова Ефремовска, а застапник на обвинението е Ивана Трајчевска. Судот, на почетокот …

Судот прифати дел од материјалните докази на Јасна Ерцеговиќ обвинета во „Меѓународен сојуз” Read More »