• маврово

Скијачката сезона конечно почна

Задоцнетите врнежи со снег, многу инфраструктурни проблеми и недостиг на неопходните големи инвестиции го отежнуваат зимскиот туризам во Македонија. Упатените од овој сектор велат дека без голема волја од државата, без голема финансиска помош и издржани студии и проекти, како и нивно имплементирање, Македонија нема да може да се пофали со зимскиот туризам. Дури, една …

Скијачката сезона конечно почна Read More »