• марија

ФОТО | Велат дека многу си наликуваат: И сестрата на Јелена Ѓоковиќ се занимава со јавна работа

Иако се занимава со јавна работа, сестрата на Јелена Ѓоковиќ, сопругата на Новак Ѓоковиќ, ретко се појавува во јавноста. Таа е блогерка и фотографка која создава прекрасни фотографии од бројните егзотични патувања, но и многу наликува на нејзината постара сестра.   View this post on Instagram   A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_) Со …

ФОТО | Велат дека многу си наликуваат: И сестрата на Јелена Ѓоковиќ се занимава со јавна работа Read More »