• македонски олимписки тим

ВИДЕО: „Напред Македонија“, олимпијците добија поддршка од Јапонците

Првата група од шест од вкупно осум македонски спортисти кои ќе настапат на Летните Олимписки игри, заедно со своите тренери и делегацијата од МОК, веќе пристигнаа во Јапонија. Жителите на јапонскиот град Чигасаки, кој е одреден да биде домаќин на македонскиот олимписки тим, на фантастичен начин се подготвија да ги пречекаат нашите спортисти, па дури …

ВИДЕО: „Напред Македонија“, олимпијците добија поддршка од Јапонците Read More »