1 C
Скопје

Tag : лука аутизам соседи ќе ве убијам

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Трауми кои ќе ги паметам додека да заминам на оној свет: Соседите ни се закануваат дека ќе не убијат, зашто моето дете има аутизам!

Мирослава Бурнс
Со клоци и тупаници вчеравечер соседот на Ирена Николовска Ристановска од Битола, удирал на вратата од нејзиниот стан извикувајќи дека ќе ја убие и неа...