• љубовта

ФОТО | Кога Гери (18) ја здогледал Алмеда (71) знаел дека таа е љубовта на неговиот живот: Еве како живеат тие 6 години по венчавката!

Љубовта има свои патишта да дојде до нас. Така било и во случајот со Гери Хардвик и неговата избраничка Алемда… Во 2015 година тогаш 18-годишниот Гери Хардвик бил на погреб кај својата вујна Лиси, а во тој момент неговите очи ја здогледале неговата идна сопруга Алмеда која тогаш имала 71 година и во тоа време …

ФОТО | Кога Гери (18) ја здогледал Алмеда (71) знаел дека таа е љубовта на неговиот живот: Еве како живеат тие 6 години по венчавката! Read More »