20.8 C
Скопје

Tag : левицца

Вести Македонија

Левица: Образованието на Царовска е бесплатно, откако родителите ќе си платат

Слободен печат
Деновиве слушнавме дека само близу 4000 ученици (од над 200.000!) исполнувале услови да добијат електронски уреди преку кои ќе ја следат наставата. За останатите ќе...