ВИДЕО | Рита Ора е воодушевена: Македонец настапи во австралискиот „The Voice“

Скопјанецот Леонардо Илиев, познат како Роџер, е 20-годишно момче кое живее во Австралија со своето семејство, а веќе некое време се занимава со музика и сака да изгради кариера како рапер. Како и повеќето млади артисти, кои сакаат да имаат успех на музичката сцена, така и тој си ја испроба среќата во музичкото натпреварување „The …

ВИДЕО | Рита Ора е воодушевена: Македонец настапи во австралискиот „The Voice“ Read More »